LOGO BBC

SOCIAL MEDIA & WEBDESIGN

UNDER CONSTRUCTION

Ontwerp zonder titel (5)

Hi, aangenaam! Mijn naam is Laura Brown, ook wel Lau 🙋🏻‍♀️. Als webdesigner & social media expert help ik jou als ondernemer bij het online vormgeven van je business zodat je bedrijf ook online de aandacht krijgt die het verdient en je kunt blijven groeien!

Achter de schermen wordt druk gewerkt aan deze website. Binnenkort vind je hier bijvoorbeeld een blog met tips over social media & webdesign (hoe schrijf je nou een goede Instagram caption? Zijn hashtags echt een must? Hoe zorg ik voor traffic naar mijn website?).

In de tussentijd kan ik jou natuurlijk gewoon helpen met het maken van een website en het creëren van social content. Neem daarvoor gerust even contact met mij op. 👇🏽

 

heb jij behoefte aan...

website homepage

MEER ONLINE ZICHTBAARHEID

Een persoonlijke huisstijl, een website die bezoekers omzet in klanten of een duidelijke social strategie... Als ondernemer kun je er niet meer onderuit om online zichtbaar te zijn. Ik help je hier graag bij, zodat je jouw business ook online de aandacht kan geven die het verdient!

idee lamp

MEER INSPIRATIE

Vind je het lastig om continue weer nieuwe inspiratie op te doen? Om social content te bedenken die niet alleen past bij jou als persoon, maar ook daadwerkelijk bijdraagt aan de doelstellingen van je business? Ik denk graag met je mee!

klok

MEER TIJD

I get it, jij wil bezig zijn met je core business. Ik neem jou werk uit handen en  help je bij het bedenken, creëren en logisch inplannen van social media content die past bij je business.

neem contact met me op.  Ik denk graag met je mee!

Please enter your name.
Please enter a message.

Wat anderen zeggen...

Shenin Lebrun - Hustle & Heart Consultancy

Voor Hustle & Heart Consultancy ben ik verantwoordelijk voor het creëren van content (tekst en beeld) en managen van het Instagram kanaal.

"Laura is een waardevolle aanwinst voor ons. Ten eerste is zij heel creatief en haar communicatie skills zijn heel sterk. Ze weet mijn wensen altijd perfect te vertalen richting de community van Hustle & Heart Consultancy"

Laura Alburquerque - Eat Whole With Lau

Voor Eat Whole With Lau was ik verantwoordelijk voor het design en de bouw van de website.

"Laura has a good eye for details and works very thoroughly with specially good taste! She understood my needs and what I was exactly looking for. We brainstormed together and she always proposed great ideas for a great look on my website"